Protestant 2013.04.01. 19:02

Jobban teljesít

jobbanteljesit_1364835712.jpg_920x467

Protestant 2010.10.01. 10:08

A vég kezdete

Gyurcsány Ferenc láthatóan megelégelte, hogy az utóbbi hónapokban csak néhány százalékkal csökkent az MSZP népszerűsége, sőt bizonyos méréseknél még néha stagnálást, horribile dictu: emelkedést is ki lehetett mutatni. Ferenc beindította hát a gőzhengert. Nem akármit akar: az egész magyar baloldalt, pántlikával átkötve, salátaágyon szervírozva. Márpedig ezt csak akkor tudja megtenni, ha előtte padlóra küldi, sárba tapossa, maradék hitelét is semmivé porlasztja. Egy kivéreztetett, hitelét vesztett, tagság nélküli MSZP kell neki. Pontosabban leginkább csak a neve és a vagyona. Mert baloldali szavazó mindig is lesz az országban, így aki ma a baloldalt uralma alá hajtja, néhány év múlva az egész országot is megkaphatja talán. A ma áldozata tehát a holnap gyümölcséért hullik - gondolhatja. És minél nagyobbat bukik az önkormányzati választáson az MSZP, annál közelebb érezheti magát céljaihoz.

A világért sem akarnánk kimaradni a Nemzeti Együttműködés Rendszere közigazgatási épületekre gyakorolt sorscsapásszerű hatásának körbejárásából, ezért összedobtunk egy (khm...) alternatív nyilatkozatot azok számára, akik igazán komolyan veszik a Nemzeti Együttműködést. A képre kattintva letölthető, és természetesen legalább 50x70 cm-es méretben bárhová kiragasztható, ha a méltó megjelenést a kiragasztók biztosítani tudják.

Protestant 2010.05.06. 14:06

Kedves Ildikó!

Levelem elsősorban nem neked szól. Te ugyanis - ritka kivételként - vállaltad az MSZP katasztrofális vereségének következményét, a második forduló után lemondtál pártelnöki megbízatásodról. Vannak azonban jópáran, akiket a tiédnél jóval nagyobb felelősség terhel a magyar baloldal XXI. századi mohácsáért, és most mégis csak kétszínű maszatolást, egyéni ambíciókat leplező hiteltelen felajánlkozásokat látunk tőlük, mi több: egyesek attól sem riadnak vissza, hogy - miközben tevékeny részesei, sőt működtetői voltak az országot tönkretevő és a közpénzeket magánzsebekbe szipkázó politikai gépezetnek - most a baloldal megújítóinak hazug szerepében tetszelegjenek. Azok, akik miatt a legnagyobb szükség volna e megújulásra. Tehát inkább úgy fogalmaznék: kedves MSZP elnökség, kedves MSZP potentátok, kedves Nómenklatúra!